Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 142. Madder

Beställ nu!

kr27.00

Faber-Castell Albrecht Dürer 142 Madder är en högkvalitativ akvarellpenna. Den har en mättad röd färg och är ljusäkta.

Artikelnr: 10623501978376649 Kategori:

Faber-Castell Albrecht Dürer 142 Madder är en högkvalitativ akvarellpenna som erbjuder konstnärer möjligheten att kombinera precisionen hos en färgpenna med de unika effekterna av akvarellmålning. Pennan är uppkallad efter den berömda tyska konstnären Albrecht Dürer, vilket reflekterar dess konstnärliga arv och kvalitet.

Produkten är en del av Faber-Castell’s professionella sortiment och är känd för sin utmärkta pigmentering och ljusäkthet. Färgen 142 Madder är en djup röd nyans som är inspirerad av färgämnet krapp, som historiskt utvanns från roten av krappväxter. Denna nyans är välbalanserad och kan användas för att skapa varma toner i allt från landskap till porträtt.

Pigmentet i pennan är av högsta kvalitet och ger en jämn färgläggning. När den används torr fungerar den som en vanlig färgpenna, men när den blandas med vatten löser pigmentet upp sig och skapar en äkta akvarelleffekt. Detta gör pennan extremt mångsidig och lämplig för en mängd olika tekniker och stilar.

Skaftet på pennan är tillverkat av högkvalitativt trä, vilket säkerställer en stabil och bekväm användning. Pennan är sexkantig, vilket förhindrar att den rullar av arbetsytan och ger ett fast grepp. Spetsen är tillverkad av en speciell blandning av vax och olja, vilket gör att den glider smidigt över papper utan att dra eller skrapa.

Faber-Castell Albrecht Dürer 142 Madder är vattenlöslig och kan lätt blandas med andra färger i serien för att skapa en oändlig palett av nyanser. Den är också mycket motståndskraftig mot blekning, vilket innebär att konstverken bevarar sin lyster över tid.

Denna akvarellpenna är idealisk för både professionella konstnärer och hobbyanvändare som uppskattar kvalitet och mångsidighet i sitt konstnärliga arbete. Den är också miljövänlig, då Faber-Castell är kända för sitt engagemang i hållbar skogsbruk och miljövänliga produktionsprocesser.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 142. Madder”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *