Rea!

Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 123. Fuschia

Beställ nu!

kr22.00

Faber-Castell Albrecht Dürer 123 är en högkvalitativ akvarellpenna i färgen fuchsia. Pennan är känd för sin förmåga att kombinera precisionen hos en färgpenna med de mjuka övergångarna av akvarell.

Artikelnr: 10623501814374329 Kategori:

Faber-Castell Albrecht Dürer 123 Fuchsia är en högkvalitativ akvarellpenna som erbjuder konstnärer möjligheten att kombinera precisionen hos en färgpenna med de unika effekterna av akvarellmålning. Pennan är uppkallad efter den berömda tyska konstnären Albrecht Dürer, vilket reflekterar dess konstnärliga potential och kvalitet.

Produkten är en del av Faber-Castell’s professionella sortiment och är känd för sin exceptionella pigmentering och ljusäkthet. Färgen 123 Fuchsia är en levande och intensiv rosa nyans som kan användas för att skapa iögonfallande detaljer och effekter i konstverk.

Pigmentet i pennan är vattenlösligt, vilket innebär att när det appliceras på papper kan det blandas och tvättas ut med en våt pensel för att skapa akvarelliknande effekter. Detta ger konstnärer flexibilitet att arbeta med både torra och våta tekniker inom samma konstverk.

Pennkroppen är tillverkad av högkvalitativt trä och är sexkantig i formen, vilket ger ett bekvämt och stadigt grepp. Pennan är också utrustad med en högkvalitativ borstspets som är både slitstark och formbeständig, vilket gör det möjligt för konstnärer att skapa fina linjer och detaljer.

Faber-Castell Albrecht Dürer akvarellpennor är miljövänliga och tillverkade med hållbart odlade trämaterial. De är också vattenbaserade, vilket gör dem säkra och lämpliga för användning av konstnärer i alla åldrar.

Sammanfattningsvis är Faber-Castell Albrecht Dürer 123 Fuchsia en mångsidig och högpresterande akvarellpenna som är idealisk för både amatörer och professionella konstnärer som vill utforska akvarelltekniker med precision och djup.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 123. Fuschia”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *