Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 120. Ultramarine

Beställ nu!

kr30.00

Faber-Castell Albrecht Dürer är en högkvalitativ akvarellpenna. Färgen ”Ultramarine” är en av de 120 enskilda färgerna som finns tillgängliga i serien.

Artikelnr: 10623501741153275 Kategori:

Faber-Castell Albrecht Dürer är en högkvalitativ akvarellpenna som säljs styckvis och finns i ett brett spektrum av färger, inklusive nyansen Ultramarin (nummer 120). Denna penna är en del av Faber-Castell’s professionella konstnärsserie och är uppkallad efter den berömda tyska renässanskonstnären Albrecht Dürer.

Pennan har en tjock, bruchresistent och fullt vattenlöslig kärna som tillåter konstnärer att blanda och skapa en mängd olika effekter när den används med vatten. Kärnan är tillverkad av högkvalitativa pigment som ger rika och intensiva färger med utmärkt ljusäkthet, vilket innebär att färgerna behåller sin intensitet och djup över tid.

Ultramarin är en djup och intensiv blå nyans som är populär för sin klarhet och förmåga att skapa vackra skuggor och toner i akvarellmålningar. Den är idealisk för att skildra himlar, vatten och andra element där en levande och djup blå färg önskas.

Pennkroppen är tillverkad av högkvalitativt trä som är lätt att vässa och pennan är formad i en klassisk sexkantig form för bekvämt grepp och kontroll under teckning och målning. På pennan finns en tydlig märkning av färgnamn och nummer, vilket gör det enkelt för konstnärer att identifiera och välja rätt nyans.

Faber-Castell Albrecht Dürer akvarellpennor är miljövänliga och tillverkade med trä från hållbart skogsbruk, vilket gör dem till ett ansvarsfullt val för miljömedvetna konstnärer. Ultramarin 120 är en enskild penna som kan köpas separat, vilket gör det möjligt för konstnärer att komplettera eller bygga upp sin samling av akvarellpennor efter behov.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 120. Ultramarine”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *