Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 118. Scarlet red

Beställ nu!

kr27.00

Faber-Castell Albrecht Dürer är en högkvalitativ akvarellpenna. Färgen på denna penna är skarlröd (scarlet red) med färgnummer 118.

Artikelnr: 10623500329860179 Kategori:

Faber-Castell Albrecht Dürer 118 Scarlet Red är en högkvalitativ akvarellpenna som erbjuder konstnärer och hobbyanvändare en exceptionell mångsidighet och precision. Pennan är namngiven efter den berömda tyska konstnären Albrecht Dürer och är en del av Faber-Castells professionella sortiment.

Produkten har en tjock och bruten kärna som är rik på pigment, vilket ger en intensiv och levande skarlakansröd färg. Kärnan är tillverkad av en unik vattenlöslig formula som gör det möjligt för användaren att blanda och skapa olika nyanser och övergångar när den kombineras med vatten. Detta gör pennan idealisk för både traditionell färgläggning och akvarelltekniker.

Pennkroppen är tillverkad av högkvalitativt trä som är lätt att vässa och erbjuder en robust och hållbar konstruktion. Den sexkantiga formen ger ett bekvämt och stadigt grepp, vilket gör det enkelt att kontrollera pennan under användning.

Faber-Castell Albrecht Dürer 118 Scarlet Red är ljusäkta, vilket innebär att färgen behåller sin intensitet och inte bleknar över tid. Detta är särskilt viktigt för konstverk som ska visas eller bevaras under långa perioder.

Pennan är också miljövänlig, då Faber-Castell är kända för sitt engagemang i hållbar skogsbruk och använder endast trä från certifierade källor.

Sammanfattningsvis är Faber-Castell Albrecht Dürer 118 Scarlet Red en premium akvarellpenna som är idealisk för konstnärer som kräver precision, kvalitet och hållbarhet i sitt arbete. Dess förmåga att skapa detaljerade linjer och vackra akvarellutspädningar gör den till ett måste i varje konstnärs verktygslåda.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 118. Scarlet red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *