Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 103. Ivory

Beställ nu!

kr30.00

Faber-Castell Albrecht Dürer 103 är en högkvalitativ akvarellpenna i färgen Ivory. Pennan är känd för sin förmåga att skapa mjuka övergångar och är ljusäkta.

Artikelnr: 10623500159207963 Kategori:

Faber-Castell Albrecht Dürer 103 Ivory är en högkvalitativ akvarellpenna som erbjuder konstnärer och kreatörer möjligheten att kombinera precisionen hos en färgpenna med de unika effekterna av akvarell. Pennan är tillverkad av miljövänligt trä och har en tjock, olackerad sexkantig kropp som ger ett bekvämt grepp och förhindrar att den rullar av bordet.

Färgkärnan i Albrecht Dürer-pennan är tillverkad av högkvalitativa pigment som ger en färgstark och ljusäkta ton. Färgen 103 Ivory är en mjuk och diskret nyans som kan användas för att skapa ljusa partier, höjdpunkter eller för att blanda med andra färger för att skapa mjuka övergångar och nyanser.

Pigmenten löser sig utmärkt i vatten, vilket gör det möjligt för användaren att experimentera med olika akvarelltekniker. När färgen appliceras torr kan den sedan bearbetas med en våt pensel för att skapa en akvarelleffekt. Detta ger en stor flexibilitet i arbetet, från detaljerade linjer till breda penseldrag och tvättningar.

Faber-Castell Albrecht Dürer-pennor är kända för sin höga kvalitet och hållbarhet, och färgkärnan är skyddad mot att brytas av tack vare en speciell limningsprocess som Faber-Castell använder, kallad SV-bonding. Detta gör att pennan kan vässas till en fin spets utan risk för att kärnan går av.

Pennan är också märkt med en färgkod och namnet på färgen, vilket gör det enkelt att identifiera och välja rätt nyans när man arbetar. Faber-Castell Albrecht Dürer 103 Ivory är en mångsidig och pålitlig penna som passar för både amatörer och professionella konstnärer som vill utforska akvarellteknikens möjligheter med precisionen hos en färgpenna.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Faber-Castell Albrecht Dürer styckvis 103. Ivory”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *