Edding 1200 Metallic Pen 072 Red

Beställ nu!

kr32.00

Edding 1200 Metallic Pen 072 Red är en röd metallicfärgad penna som är idealisk för att skriva och dekorera på ljusa och mörka papper. Pennan har en tunn spets som gör det möjligt att skapa detaljerade och glänsande markeringar.

Artikelnr: 10623500033614461 Kategori:

Edding 1200 Metallic Pen 072 Red är en högkvalitativ metallisk färgpenna som är idealisk för att skapa glänsande och iögonfallande effekter på både ljusa och mörka papper. Pennan har en rund spets som ger en linjebredd på cirka 1-3 mm, vilket gör den lämplig för både fina detaljer och bredare stråk.

Pennkroppen är klassiskt designad med Eddings välkända märkning och har en röd färg som motsvarar bläckets färg. Bläcket i Edding 1200 Metallic Pen är vattenbaserat och har en metallisk pigmentering som ger en stark och täckande röd metallicfärg. Detta gör pennan perfekt för konstnärliga projekt, scrapbooking, gratulationskort, eller för att lägga till en festlig touch till olika hantverk.

Bläcket är också snabbtorkande, vilket minimerar risken för kladd och smet. Pennan är lätt att använda och kräver ingen särskild förberedelse innan användning; det är bara att ta av korken och börja skriva eller rita. Edding 1200 Metallic Pen 072 Red är en pålitlig och mångsidig penna som passar både hobbyanvändare och professionella designers som vill lägga till en metallisk röd glans till sina verk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Edding 1200 Metallic Pen 072 Red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *