Ecoline Print Paper 75-pack

Beställ nu!

kr256.00

Ecoline Print Paper 75-pack är ett paket med 75 ark utskriftspapper avsedda för dagligt bruk i skrivare och kopiatorer. Pappret är miljövänligt och optimerat för att ge skarpa utskrifter.

Artikelnr: 10623500338395811 Kategori:

Ecoline Print Paper är ett högkvalitativt papperspaket som är speciellt framtaget för att möta behoven hos både professionella och amatörkonstnärer som önskar att skriva ut eller reproducera sina konstverk. Varje förpackning innehåller 75 ark av premium papper som är optimerat för att ge livfulla och skarpa utskrifter.

Pappret har en slät yta som är idealisk för detaljerade utskrifter och är kompatibelt med de flesta skrivare, inklusive bläckstråle- och laserskrivare. Med en vikt på omkring 90-300 gsm (gram per kvadratmeter) ger det en robust känsla och hållbarhet som är nödvändig för konstutskrifter.

Ecoline Print Paper är tillverkat av miljövänliga material och processer, vilket innebär att det är ett hållbart val för miljömedvetna användare. Pappret är ofta syrafritt, vilket förhindrar gulfärgning över tid och säkerställer att utskrifterna behåller sin kvalitet och färgintegritet.

Förpackningen är designad för att skydda pappret från skador och fukt, vilket säkerställer att varje ark är i perfekt skick när det används. Ecoline Print Paper är lämpligt för en rad olika applikationer, inklusive konstutskrifter, fotoutskrifter, presentationer och professionella portföljer.

Med sin höga utskriftskvalitet och miljövänliga egenskaper är Ecoline Print Paper ett utmärkt val för alla som söker ett pålitligt och hållbart papper för sina utskriftsprojekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ecoline Print Paper 75-pack”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *