Derwent Sketching Collection 12-set

Beställ nu!

kr335.00

Derwent Sketching Collection 12-set är ett teckningsset som innehåller en blandning av grafitpennor, kolpennor och pastellpennor. Setet är avsett för konstnärer som vill experimentera med olika skissmaterial och tekniker.

Artikelnr: 10623500458781910 Kategori:

Derwent Sketching Collection 12-set är en mångsidig samling av teckningsmaterial som är idealisk för konstnärer och kreatörer som vill utforska olika skiss- och teckningstekniker. Setet innehåller en blandning av högkvalitativa grafitpennor, kolpennor och pastellpennor, samt en speciell teckningskub, alla tillverkade av det välkända brittiska företaget Derwent.

Innehållet i 12-setet består av:

– 3 vattenlösliga grafitpennor i olika hårdhetsgrader (4B, HB och 8B), som ger användaren möjlighet att experimentera med vatten för att skapa intressanta tvätt- och penseldragseffekter.
– 3 grafitpennor (H, HB, och B) som är perfekta för traditionell skissning och detaljarbete.
– 1 onyxpenna (mörk) för intensiva svarta toner och dynamiska linjer.
– 3 naturliga grafit- och kolstänger i olika former (rund, oval och kvadratisk) som erbjuder en rad olika markeringar och texturer.
– 1 vit pastellpenna för att lägga till höjdpunkter och ljusa toner på mörkare ytor.
– 1 metallpennvässare av hög kvalitet för att hålla pennorna vässade och redo för användning.

Alla dessa komponenter är noggrant utvalda för att ge en bred palett av möjligheter när det gäller skuggning, linjearbete och toning. Pennorna och stängerna är tillverkade av högkvalitativa material som säkerställer jämn applicering och hållbarhet. Setet är förpackat i en praktisk och snygg metallask som gör det enkelt att förvara och transportera, vilket gör det till ett utmärkt val för konstnärer som är på språng.

Derwent Sketching Collection 12-set är en utmärkt startpunkt för nybörjare som vill utforska olika teckningsmedier, men det är också tillräckligt avancerat för professionella konstnärer som söker kvalitetsmaterial för sina skissprojekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Derwent Sketching Collection 12-set”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *