,

Derwent Pastel Shades Paint Pan Set 12 halvkoppar

Beställ nu!

kr425.00

Derwent Pastel Shades Paint Pan Set är ett målarset med 12 halvkoppar av pastellfärger. Setet är designat för konstnärer som vill arbeta med mjuka och subtila nyanser i fast vattenfärgsformat.

Artikelnr: 10623500245142665 Kategorier: ,

Derwent Pastel Shades Paint Pan Set är en samling av 12 halvkoppar med högkvalitativa, ljusbeständiga och intensivt pigmenterade vattenfärger. Denna uppsättning är speciellt utformad för konstnärer som vill uppnå mjuka och subtila pastelltoner i sina akvarellmålningar. Färgerna är finmalda för att säkerställa en jämn och lättanvänd konsistens.

Setet innehåller en palett av noggrant utvalda pastellfärger som kan användas enskilt eller blandas för att skapa ett brett spektrum av nyanser. Färgerna är arrangerade i en kompakt och bärbar låda, vilket gör det enkelt för konstnärer att ta med sig setet och måla var som helst.

Varje halvkopp är individuellt utbytbar, så att konstnärer kan anpassa sin palett efter behov. Färgerna är lätta att aktivera med vatten och kan appliceras på en mängd olika ytor, inklusive akvarellpapper, kartong och trä.

Derwent Pastel Shades Paint Pan Set är idealiskt för både nybörjare och erfarna konstnärer som söker kvalitetsfärger för att utforska och uttrycka sin kreativitet med pastelltoner. Setet är också en utmärkt gåva för konstintresserade av alla åldrar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Derwent Pastel Shades Paint Pan Set 12 halvkoppar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *