Rea!
, , , , , ,

Daler-Rowney Smooth HeavyWeight A4

Beställ nu!

kr110.00

Daler-Rowney Smooth HeavyWeight A4 är ett tjockt, slätt teckningspapper av hög kvalitet. Det är väl lämpat för pennor, tusch och andra teckningsmaterial.

Artikelnr: 10623502075679785 Kategorier: , , , , , ,

Daler-Rowney Smooth HeavyWeight A4 är ett högkvalitativt teckningsblock som är särskilt framtaget för konstnärer och designers som kräver en slät yta för detaljerade arbeten. Blocket innehåller 30 ark av tjockt, viktbeständigt papper med en vikt på 220 gram per kvadratmeter, vilket gör det idealiskt för användning med en mängd olika medier, inklusive blyertspennor, tuschpennor, pennor och kol.

Papprets släta yta är perfekt för fina linjer och skarpa konturer, vilket gör det till ett utmärkt val för illustrationer, tekniska ritningar och detaljerade skisser. Den tunga vikten av pappret säkerställer att det inte buktar eller blir vågigt när det utsätts för stora mängder bläck eller andra våta medier, vilket ger konstnärer möjlighet att arbeta med lager på lager utan att oroa sig för att pappret ska förlora sin form.

Daler-Rowney Smooth HeavyWeight A4-blocket är syrafritt, vilket innebär att det inte gulnar över tid och bevarar konstverkens kvalitet och hållbarhet. Detta gör det till ett utmärkt val för konstnärer som vill arkivera sina verk eller skapa konst som varar länge.

Blocket är limmat längs den korta sidan, vilket gör det enkelt att riva av ark utan att skada dem, och den kompakta A4-storleken gör det lätt att ta med sig för konstnärer på språng. Med sin professionella kvalitet och mångsidighet är Daler-Rowney Smooth HeavyWeight A4 ett populärt val bland både amatörer och professionella konstnärer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Daler-Rowney Smooth HeavyWeight A4”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *