Rea!
, , , , , ,

Daler-Rowney Ritblock Spiral 150g A5

Beställ nu!

kr47.00

Daler-Rowney Ritblock Spiral 150g A5 är ett spiralbundet skissblock i storleken A5 med papper som väger 150 gram per kvadratmeter. Det är lämpligt för en mängd olika rit- och skisstekniker.

Artikelnr: 10623501517531969 Kategorier: , , , , , ,

Daler-Rowney Ritblock Spiral 150g A5 är ett högkvalitativt teckningsblock som är idealiskt för en mängd olika rit- och skisstekniker. Blocket innehåller 25 ark av vitt, syrafritt papper med en vikt på 150 gram per kvadratmeter, vilket ger en bra balans mellan hållbarhet och flexibilitet. Papprets yta är jämn och lämpar sig väl för pennor, kol, kritor och tusch, samt lättare våtmedia som akvarellpennor.

Formatet A5 (148 x 210 mm) gör det till ett praktiskt och bärbar alternativ för konstnärer och designers som vill kunna skapa var de än befinner sig. Spiralbindningen längs sidan av blocket tillåter sidorna att vändas runt helt, vilket gör det enkelt att arbeta med en sida i taget och håller de andra sidorna rena och fria från skador. Spiralen bidrar också till att blocket kan ligga platt när det är öppet, vilket underlättar ritandet.

Daler-Rowney är känt för att tillverka konstnärsmaterial av hög kvalitet, och detta ritblock är inget undantag. Det är lämpligt för både amatörer och professionella som behöver ett pålitligt papper för daglig användning. Dessutom är det en miljövänlig produkt, då det syrafria pappret bidrar till längre hållbarhet av konstverken och minskar risken för gulning över tid.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Daler-Rowney Ritblock Spiral 150g A5”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *