, , ,

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg 500 ml Metallic Pink

Beställ nu!

kr169.00

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg är en vattenbaserad, metallic rosa färg i en 500 ml behållare. Den är designad för konststudenter och hobbykonstnärer och erbjuder god pigmentering och användarvänlighet.

Artikelnr: 10623500720314892 Kategorier: , , ,

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg i färgen Metallic Pink är en högkvalitativ, vattenbaserad akrylfärg som är speciellt framtagen för att möta behoven hos studenter, hobbykonstnärer och prismedvetna professionella konstnärer. Denna färg kommer i en generös 500 ml flaska som erbjuder gott om material för större projekt eller flera konstverk.

Färgen Metallic Pink har en levande och glänsande rosa nyans med metalliska egenskaper som reflekterar ljus för att skapa en lyster som ger liv åt konstverk. Den är mycket pigmenterad för att säkerställa stark täckning och lysande färgintensitet. Färgen kan appliceras på en mängd olika ytor inklusive duk, papper, trä och lärred.

Formulan är utformad för att vara smidig och lätt att blanda, vilket gör det möjligt för användaren att skapa en mängd olika nyanser och övergångar. Den torkar snabbt till en hållbar och flexibel finish som inte spricker eller flagnar. När färgen har torkat blir den vattenresistent, vilket gör det möjligt att bevara konstverkets kvalitet över tid.

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg är enkel att rengöra från penslar och verktyg med vanligt tvål och vatten, vilket gör efterarbete och underhåll enkelt. Produkten är också icke-toxisk och säker att använda i en utbildningsmiljö eller hemma.

Förpackningen är robust och funktionell, med en lättanvänd skruvkork som håller färgen fräsch och förhindrar läckage eller uttorkning. Den stora flaskan är kostnadseffektiv och ger användaren möjlighet att experimentera och utforska utan att oroa sig för att snabbt förbruka färgen.

Sammanfattningsvis är Daler-Rowney Graduate Akrylfärg i Metallic Pink ett utmärkt val för alla som söker en pålitlig, prisvärd och mångsidig akrylfärg med en unik och iögonfallande metallisk effekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Daler-Rowney Graduate Akrylfärg 500 ml Metallic Pink”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *