, , ,

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg 500 ml Metallic Blue

Beställ nu!

kr169.00

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg är en vattenbaserad, metallicblå färg med hög pigmentering. Den säljs i en 500 ml behållare och är lämplig för olika konstprojekt och ytor.

Artikelnr: 10623500338685446 Kategorier: , , ,

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg i färgen Metallic Blue är en högkvalitativ, vattenbaserad akrylfärg som är speciellt framtagen för att möta behoven hos studenter, hobbykonstnärer och prismedvetna professionella konstnärer. Denna färg kommer i en generös 500 ml flaska som erbjuder gott om material för större projekt eller långvarig användning.

Färgen Metallic Blue har en djup, skimrande blå ton som ger en metallisk effekt till dina konstverk. Den är rik på pigment och har en tjock, krämig konsistens som gör den lätt att blanda och applicera på en mängd olika ytor, inklusive duk, papper, trä och lera. Färgen har utmärkt täckförmåga och kan spädas med vatten för att skapa tunnare lager eller olika nyanser av blått.

Graduate Akrylfärg torkar snabbt till en hållbar och flexibel finish som inte spricker eller flagnar. När den är torr har färgen en lätt glansig yta som förstärker den metalliska effekten. Färgen är också blandbar med andra akrylfärger och medier från Daler-Rowney för att skapa anpassade färger och effekter.

Förpackningen är praktisk och användarvänlig, med en skruvkork som gör det enkelt att dosera färgen utan spill. Flaskan är också återförslutningsbar, vilket hjälper till att bevara färgens kvalitet mellan användningstillfällena.

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg är tillverkad i England och uppfyller höga standarder för kvalitet och hållbarhet. Den är icke-toxisk och säker att använda för alla åldrar, vilket gör den till ett utmärkt val för utbildningsmiljöer och workshops.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Daler-Rowney Graduate Akrylfärg 500 ml Metallic Blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *