, , ,

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg 500 ml Cadmium Red Hue

Beställ nu!

kr169.00

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg är en prisvärd akrylfärg avsedd för studenter och hobbykonstnärer. Färgen kommer i en 500 ml flaska med nyansen Cadmium Red Hue.

Artikelnr: 10623500091751295 Kategorier: , , ,

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg i nyansen Cadmium Red Hue är en högkvalitativ, vattenbaserad målarfärg som är speciellt framtagen för att möta behoven hos studenter och hobbykonstnärer som söker efter en pålitlig och prisvärd akrylfärg. Denna färg kommer i en generös 500 ml flaska, vilket gör den till ett ekonomiskt val för större projekt eller frekvent användning.

Färgen har en medium konsistens som gör den mångsidig och lämplig för en rad olika tekniker och applikationer, inklusive målning på duk, papper, trä och andra konstnärliga ytor. Cadmium Red Hue är en livlig och djup röd nyans som efterliknar det klassiska cadmiumröda pigmentet, men är framställd utan de giftiga tungmetallerna som finns i traditionellt cadmiumbaserade färger, vilket gör den säkrare att använda och mer miljövänlig.

Färgen har en utmärkt täckförmåga och kan användas direkt ur flaskan för intensiva, opaka lager eller spädas med vatten för att skapa tunnare glasyrer eller tvättningar. Den snabbtorkande formulan säkerställer att konstverk kan byggas upp i lager utan långa väntetider, och när färgen har torkat blir den vattenfast och har en beständig, flexibel yta som inte spricker eller flagnar.

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg är tillverkad med högkvalitativa pigment och har en ljusäkthet som hjälper till att bevara färgens intensitet och klarhet över tid. Cadmium Red Hue är en del av Graduate-serien som erbjuder ett brett spektrum av färger, vilket gör det enkelt för konstnärer att blanda och matcha nyanser för att skapa en mängd olika färgpaletter.

Produkten är förpackad i en robust, genomskinlig plastflaska med en skruvkork som gör det enkelt att dosera färgen utan spill. Flaskans design gör det också enkelt att se hur mycket färg som återstår, så att konstnärer kan planera sina inköp och undvika att stå utan färg mitt i ett projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Daler-Rowney Graduate Akrylfärg 500 ml Cadmium Red Hue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *