, , ,

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg 120 ml Raw Umber

Beställ nu!

kr59.00

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg är en prisvärd konstnärsfärg för nybörjare och studenter. Färgen kommer i en 120 ml tub med nyansen Raw Umber.

Artikelnr: 10623500264233830 Kategorier: , , ,

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg i färgen Raw Umber är en högkvalitativ, mångsidig och vattenbaserad akrylfärg som är speciellt framtagen för att passa både hobbykonstnärer och studenter. Tuben innehåller 120 ml av färgen Raw Umber, vilket är en mörk brun jordfärg med en aning grön underton, och är en av de mest använda färgerna inom konstnärsvärlden för att skapa skuggor och djup i målningar.

Färgen har en tjock, krämig konsistens som gör den lätt att blanda och applicera på olika ytor såsom duk, papper, trä och lärred. Den är snabbtorkande, vilket tillåter konstnären att arbeta i flera lager utan långa väntetider. Trots sin tjocklek kan färgen enkelt spädas med vatten för att uppnå tunnare wash-effekter eller olika grader av transparens.

Graduate-serien från Daler-Rowney är känd för sin utmärkta pigmentering, vilket ger stark och livfull färgåtergivning. Raw Umber-färgen har god ljusäkthet, vilket innebär att den behåller sin färgstyrka över tid och inte bleknar i solljus.

Förpackningen är designad med en praktisk skruvkork som gör det enkelt att dosera färgen och förhindrar uttorkning. Tuben är också tillverkad av ett mjukt material som gör det enkelt att pressa ut även de sista resterna av färg.

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg är en del av ett prisvärt sortiment som inte kompromissar med kvaliteten, vilket gör den till ett utmärkt val för konstnärer som vill ha tillgång till professionella material utan att spendera en förmögenhet. Raw Umber är en essentiell färg i paletten som kan användas enskilt eller blandas med andra färger för att skapa en mängd olika nyanser och toner.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Daler-Rowney Graduate Akrylfärg 120 ml Raw Umber”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *