, , ,

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg 120 ml Metallic Red

Beställ nu!

kr59.00

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg är en vattenbaserad, metallisk röd färg med en volym på 120 ml. Den är lämplig för konststudenter och hobbykonstnärer.

Artikelnr: 10623501188857619 Kategorier: , , ,

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg i färgen Metallic Red är en högkvalitativ, vattenbaserad akrylfärg som är speciellt framtagen för att möta behoven hos studenter, hobbykonstnärer och prismedvetna konstnärer. Denna färg kommer i en 120 ml tub och har en metallisk röd nyans som ger en glänsande och reflekterande finish.

Färgen har en tjock, krämig konsistens som gör den lätt att blanda och applicera på en mängd olika ytor, inklusive duk, papper, trä och lera. Den är snabbtorkande, vilket möjliggör övermålning inom kort tid och minskar väntetiden mellan lager. Trots sin tjocklek kan färgen enkelt spädas med vatten för att skapa tunnare lager eller akvarelliknande effekter.

Graduate Akrylfärg är känd för sin utmärkta pigmentering och färgstyrka, vilket ger livfulla och hållbara resultat. Metallic Red-nyansen har en speciell formel som innehåller metalliska pigment som reflekterar ljus, vilket ger en unik lyster och djup till konstverket.

Färgen är också flexibel när den torkar, vilket minskar risken för sprickbildning och flagnande, även när den appliceras i tjocka lager. Daler-Rowney Graduate Akrylfärg är tillverkad för att vara icke-giftig och säker att använda, vilket gör den till ett bra val för konstnärer i alla åldrar.

Förpackningen är praktisk och användarvänlig, med en lättöppnad kork som gör det enkelt att dosera färgen utan spill. Tuben är också robust och håller färgen väl skyddad mellan användningstillfällena.

Sammanfattningsvis är Daler-Rowney Graduate Akrylfärg 120 ml Metallic Red ett prisvärt alternativ för den som söker en pålitlig och mångsidig akrylfärg med en metallisk effekt för att skapa slående och hållbara konstverk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Daler-Rowney Graduate Akrylfärg 120 ml Metallic Red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *