, , ,

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg 120 ml Buff Titanium

Beställ nu!

kr59.00

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg är en prisvärd konstnärsfärg för nybörjare och studenter. Buff Titanium är en ljus, neutral färgton och varje tub innehåller 120 ml färg.

Artikelnr: 10623500762638087 Kategorier: , , ,

Daler-Rowney Graduate Akrylfärg i färgen Buff Titanium är en högkvalitativ, vattenbaserad akrylfärg som är speciellt framtagen för att möta behoven hos studenter, hobbykonstnärer och prismedvetna professionella konstnärer. Tuben innehåller 120 ml färg.

Färgen Buff Titanium är en varm, ljus nyans av beige med en neutral ton som är idealisk för att skapa hudtoner, ljusa partier i landskap eller som bas för att blanda med andra färger. Den har en tjock, krämig konsistens som gör den lätt att blanda och applicera på olika underlag såsom duk, papper, trä och lera.

Graduate Akrylfärg har en utmärkt pigmentering som ger stark och livfull färg med god täckförmåga. Färgen torkar snabbt till en matt finish och behåller sin intensitet även efter torkning. Den är också flexibel när den torkat, vilket minskar risken för sprickbildning.

Produkten är vattenlöslig, vilket gör den enkel att rengöra från penslar och andra verktyg med vanligt vatten. Daler-Rowney Graduate Akrylfärg är tillverkad för att vara giftfri och säker att använda.

Förpackningen är praktisk och användarvänlig, med en tydlig etikett som visar färgen och namnet. Tuben har en skruvkork som är lätt att öppna och stänga, vilket hjälper till att bevara färgens fräschhet mellan användningarna.

Denna akrylfärg är en del av Daler-Rowney Graduate-serien, som är känd för att erbjuda bra kvalitet till ett överkomligt pris, vilket gör den till ett utmärkt val för dem som vill experimentera med akrylmålning utan att göra avkall på kvaliteten.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Daler-Rowney Graduate Akrylfärg 120 ml Buff Titanium”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *