Rea!

Dahle Skalpell Precision No. 11

Beställ nu!

kr19.00

Dahle Skalpell Precision No. 11 är ett precisionsverktyg för detaljerat skärarbete. Det har ett smalt blad som är idealiskt för fina snitt i olika material.

Artikelnr: 10623502145773913 Kategori:

Dahle Skalpell Precision No. 11 är ett precisionsverktyg avsedd för detaljerat och noggrant skärarbete. Detta skalpell är särskilt populärt inom områden som grafisk design, konst och hantverk, samt för medicinska och vetenskapliga applikationer.

Skalpellen har en slank och ergonomiskt utformad handtag som ger en bekväm och stabil grepp, vilket är viktigt för att uppnå exakta snitt. Handtaget är ofta tillverkat av metall för att ge en känsla av hållbarhet och precision.

Bladet på Dahle Skalpell Precision No. 11 är extremt skarpt och tillverkat av högkvalitativt stål. Bladet är utbytbart, vilket innebär att användaren kan byta ut det när det blir slött för att alltid ha en skarp skäryta till hands. Bladet är formad som en spetsig triangel, vilket gör det idealiskt för fina snitt och intrikata arbeten.

Dahle Skalpell Precision No. 11 kan komma med en skyddshylsa eller ett skyddskåpa för bladet för att säkerställa användarens säkerhet när skalpellen inte används. Detta är också en viktig funktion för att skydda bladet från att bli skadat eller orsaka skada när det inte används.

Produkten är ofta förpackad i en skyddande förpackning för att säkerställa att den når användaren i perfekt skick. Förpackningen kan även innehålla instruktioner för hur man byter blad och hur man använder skalpellen på ett säkert sätt.

Dahle Skalpell Precision No. 11 är en högkvalitativ skalpell som är uppskattad för sin precision och hållbarhet, och är ett oumbärligt verktyg för professionella och hobbyanvändare som kräver det bästa inom precisionsklippning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dahle Skalpell Precision No. 11”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *