, , , , , ,

Crevide Ritpapper Rulle 80g 0.42 x 25 m

Beställ nu!

kr159.00

Crevide Ritpapper Rulle är en 25 meter lång pappersrulle som är 0.42 meter bred och har en pappersvikt på 80 gram per kvadratmeter. Den är avsedd för ritning och skissarbete.

Artikelnr: 10623501590613795 Kategorier: , , , , , ,

Crevide Ritpapper Rulle är ett mångsidigt och högkvalitativt papper som är idealiskt för olika typer av rit- och skissprojekt. Denna rulle har en vikt på 80 gram per kvadratmeter, vilket gör pappret tillräckligt robust för de flesta rittekniker samtidigt som det är lätt nog för enkel hantering och upphängning.

Med en bredd på 0,42 meter och en total längd på 25 meter erbjuder rullen en generös mängd papper för långvarig användning, vilket gör den kostnadseffektiv och praktisk för både professionella och hobbyanvändare. Den stora längden gör det möjligt att rita längre sekvenser utan avbrott, vilket är särskilt användbart för arkitektoniska ritningar, konstprojekt eller tekniska skisser.

Pappret har en slät yta som är optimerad för att ge en jämn och ren linjekvalitet, vilket är viktigt för precision i detaljarbeten. Den släta ytan är också idealisk för att använda olika ritverktyg som blyertspennor, kol, tuschpennor och fineliners, och den motstår blödning och genomslag.

Crevide Ritpapper Rulle är tillverkad av hållbart framställda råvaror, vilket gör den till ett miljövänligt val för medvetna konsumenter. Rullen är enkel att klippa eller riva till önskad storlek, vilket ger flexibilitet i användningen och möjliggör anpassning till olika projektstorlekar.

Produkten är förpackad i en skyddande plastförpackning som säkerställer att pappret hålls rent och fritt från skador under transport och förvaring. Crevide är ett varumärke känt för sin höga kvalitet och pålitlighet, vilket gör denna ritpappersrulle till ett pålitligt val för både studenter och yrkesverksamma inom design, konst och teknik.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Crevide Ritpapper Rulle 80g 0.42 x 25 m”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *