Rea!

Craft Sensations Glitter-markers 6-set

Beställ nu!

kr97.00

Craft Sensations Glitter-markers är ett set med sex glitterfärgpennor för kreativa projekt. Pennorna har ljusa färger och är idealiska för att lägga till glittrande effekter på olika hantverk.

Artikelnr: 10623501406694535 Kategori:

Craft Sensations Glitter-markers är ett set med sex glittrande tuschpennor som är designade för att lägga till en gnistrande touch till olika typer av hantverk och konstprojekt. Varje penna i setet har en unik färg som är infunderad med fina glitterpartiklar, vilket ger en skimrande effekt på papper, kort, scrapbooks och andra hantverksmaterial.

Pennorna har en robust spets som är lämplig för både fina detaljer och bredare penseldrag. Spetsen gör det möjligt för användaren att kontrollera flödet av glitterink med precision, vilket är idealiskt för att skapa både små dekorationer och större, iögonfallande designelement.

Glitter-markers från Craft Sensations är vattenbaserade och icke-toxiska, vilket gör dem säkra för användning av både vuxna och barn. De är snabbtorkande, vilket minimerar risken för kladd och smet. Färgerna är oftast ljusa och levande, och de behåller sin glans även efter att de har torkat.

Setet innehåller vanligtvis en variation av färger som kan inkludera silver, guld, rosa, blå, grön och lila, vilket ger användaren ett brett spektrum för att skapa mångsidiga och färgglada konstverk.

Craft Sensations Glitter-markers är lämpliga för en mängd olika underlag, inklusive papper, kartong och trä. De är populära bland scrapbookers, korttillverkare och andra hantverksentusiaster som vill lägga till en extra dimension av glans och glamour till sina projekt. Pennorna kommer ofta förpackade i en genomskinlig plastförpackning som gör det enkelt att se färgerna och förvara dem på ett organiserat sätt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Craft Sensations Glitter-markers 6-set”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *