Craft Sensations Glitter-kartong A4 300g 10-pack

Beställ nu!

kr45.00

Craft Sensations Glitter-kartong är ett 10-pack A4-papper med en vikt på 300 gram per ark, försett med glitteryta för hobbyprojekt och kreativa skapelser. Varje förpackning innehåller tjocka papper som lämpar sig väl för korttillverkning, scrapbooking och andra pysselaktiviteter.

Artikelnr: 10623501551489790 Kategori:

Craft Sensations Glitter-kartong är ett paket med högkvalitativt, glittrande pappersark som är perfekt för olika typer av hantverk, scrapbooking, korttillverkning och andra kreativa projekt. Varje paket innehåller 10 ark av A4-storlek (210 x 297 mm) och varje ark har en vikt på 300 gram per kvadratmeter, vilket ger en tjock och robust känsla.

Dessa ark är täckta med ett fint lager av glitter som ger en glänsande och glittrande effekt utan att glitterpartiklarna lossnar lätt, vilket minimerar röran och gör dem mer användarvänliga. Glittret är jämnt fördelat över hela ytan för att säkerställa en konsekvent glans på alla dina projekt.

Glitter-kartongen från Craft Sensations är tillverkad av högkvalitativt papper som är syrafritt och ligninfritt, vilket innebär att det inte gulnar över tid och är säkert att använda i projekt som ska bevaras länge, som fotoalbum och minnesböcker.

Färgerna på glitter-kartongen är ofta levande och rika, och kan komma i en mängd olika nyanser, från klassiska silver och guld till en palett av andra färger. Detta gör det enkelt att matcha med olika teman och färgscheman i dina hantverksprojekt.

Craft Sensations Glitter-kartong är kompatibel med de flesta skärmaskiner och kan lätt skäras i olika former och storlekar. Det är också möjligt att skriva och trycka på dessa ark, även om det kan krävas speciella pennor eller tryckmetoder för att få bästa resultat på grund av glitterytan.

Sammanfattningsvis är Craft Sensations Glitter-kartong A4 300g 10-pack ett utmärkt val för den som söker ett hållbart, glittrande papper för att lägga till en touch av glamour och glans till sina hantverksprojekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Craft Sensations Glitter-kartong A4 300g 10-pack”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *