Craft Sensations Färgpennor i plåtask 18-set

Beställ nu!

kr109.00

Craft Sensations Färgpennor i plåtask 18-set är ett paket med 18 olika färgade pennor för teckning och färgläggning. Pennorna levereras i en hållbar plåtask för enkel förvaring och transport.

Artikelnr: 10623500088546268 Kategori:

Craft Sensations Färgpennor i plåtask 18-set är en samling av högkvalitativa färgpennor som är idealiska för konstnärer, studenter och hobbyanvändare som uppskattar kvalitet och variation i sitt tecknande och färgläggning. Setet innehåller 18 olika färger som ger användaren ett brett spektrum av valmöjligheter för att skapa detaljerade och färgrika konstverk.

Pennorna är tillverkade med en stark träkropp som säkerställer hållbarhet och enkel vässning utan att spetsen bryts lätt. De har en klassisk sexkantig form för ett bekvämt och stadigt grepp, vilket minskar trötthet vid långa teckningssessioner. Spetsarna är gjorda av högkvalitativt pigment som ger en jämn och intensiv färgapplicering. Pigmenten är också ljusäkta, vilket innebär att färgerna behåller sin lyster över tid och inte bleknar lika lätt när de utsätts för ljus.

Färgpennorna kommer i en robust och attraktiv plåtask som inte bara skyddar pennorna utan också gör det enkelt att förvara och transportera dem. Askens design är kompakt och praktisk, vilket gör den till en idealisk följeslagare för konstnärer på språng. Lockets design gör det också enkelt att öppna och stänga, samtidigt som det håller pennorna säkert på plats.

Setet erbjuder en mångsidig palett av färger, inklusive primära färger som rött, blått och gult, samt ett urval av sekundära och tertiära färger för att skapa en mängd olika nyanser och toner. Dessa färgpennor är lämpliga för en mängd olika pappersytor och kan användas för att skapa detaljerade illustrationer, modeillustrationer, landskap, porträtt och mycket mer.

Craft Sensations Färgpennor i plåtask 18-set är en utmärkt investering för alla som älskar att teckna och färglägga, oavsett om det är som en hobby eller professionellt. De erbjuder en kombination av kvalitet, hållbarhet och färgrikedom som kommer att inspirera och förbättra varje konstnärs arbete.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Craft Sensations Färgpennor i plåtask 18-set”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *