, ,

Craft Sensations Akrylfärg Metallic Pearl 30 ml 8-set

Beställ nu!

kr49.00

Craft Sensations Akrylfärg Metallic Pearl är ett set med åtta 30 ml tuber av metallisk och pärlemorfärgad akrylfärg. Färgerna är vattenbaserade och lämpliga för olika kreativa projekt och hantverk.

Artikelnr: 10623502119570951 Kategorier: , ,

Craft Sensations Akrylfärg Metallic Pearl är ett set med åtta flaskor akrylfärg som innehåller 30 ml färg i varje flaska. Dessa färger är av hög kvalitet och har en metallisk pärlglans som ger ett elegant och skimrande utseende till dina konstverk eller hantverksprojekt. Färgerna är vattenbaserade och har en tjock konsistens som gör dem lätta att blanda och applicera på olika ytor som duk, papper, trä, och metall.

Setet inkluderar ett urval av olika metallic nyanser, vilket kan variera men ofta innehåller färger som guld, silver, koppar, brons och andra pärlfärgade toner. Dessa färger är speciellt utformade för att ge en glänsande och reflekterande finish som fångar ljuset och skapar en känsla av djup och dimension.

Färgerna är snabbtorkande och efter torkning blir de vattenfasta, vilket gör dem hållbara och motståndskraftiga mot blekning. De är också flexibla när de torkar, vilket minimerar risken för sprickbildning. Craft Sensations Akrylfärg Metallic Pearl är lämpliga för både nybörjare och erfarna konstnärer som vill lägga till en lyxig touch till sina konstnärliga projekt.

Förpackningen är designad för att vara användarvänlig, med skruvlock som gör det enkelt att öppna och stänga flaskorna samt att förvara färgen säkert. Dessutom är färgerna giftfria, vilket gör dem säkra att använda för alla åldrar under rätt förhållanden.

Sammanfattningsvis är Craft Sensations Akrylfärg Metallic Pearl 30 ml 8-set ett mångsidigt och praktiskt val för den som vill experimentera med metallic effekter i sin konst och hantverk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Craft Sensations Akrylfärg Metallic Pearl 30 ml 8-set”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *