Copic Marker Pad A4-block

Beställ nu!

kr129.00

Copic Marker Pad A4-block är ett specialpapper anpassat för användning med Copic-markörer. Pappret är tjockt och slätt för att förhindra blödning och underlätta jämn färgläggning.

Artikelnr: 10623501061316643 Kategori:

Copic Marker Pad A4 är ett specialdesignat pappersblock avsett för användning med Copic-markörer, som är alkoholbaserade pennor populära bland illustratörer, designers och konstnärer. Blocket är i A4-storlek, vilket motsvarar måtten 210 x 297 millimeter.

Pappret i Copic Marker Pad är tillverkat för att minimera blödning och underlätta jämn färgläggning, vilket är viktigt när man arbetar med alkoholbaserade markörer. Detta uppnås genom en slät och non-absorbent yta som låter färgen ligga på ytan snarare än att sugas in i pappret, vilket ger skarpa linjer och förhindrar att färgen sprider sig okontrollerat.

Blocket innehåller vanligtvis 50 ark av högkvalitativt, vitt papper som är tjockt nog att motstå genomblödning, vilket innebär att man kan använda markörerna på båda sidor av pappret utan problem. Papprets vikt ligger ofta runt 70 g/m², vilket är lämpligt för detaljerad teckning och färgläggning utan att vara för tjockt eller klumpigt.

Copic Marker Pad A4 är limmat längs den övre kanten, vilket gör det enkelt att riva av enskilda ark utan att skada dem. Detta är praktiskt för konstnärer som vill presentera eller arkivera sina verk separat från blocket.

Sammanfattningsvis är Copic Marker Pad A4 ett högkvalitativt pappersblock som är optimerat för användning med Copic-markörer, erbjuder en slät yta för jämn färgläggning, minimerar blödning och tillåter konstnärer att arbeta med precision och klarhet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Copic Marker Pad A4-block”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *