Copic Marker Pad A3-block

Beställ nu!

kr209.00

Artikelnr: 10623500850734526 Kategori:

Copic Marker Pad A3 är ett högkvalitativt pappersblock designat speciellt för användning med Copic-markörer och andra alkoholbaserade pennor. Blocket innehåller 50 ark av slätt, vitt papper som är optimerat för att minimera blödning och underlätta jämn färgläggning. Papprets vikt är ofta omkring 70 g/m², vilket gör det relativt tunt men ändå tillräckligt robust för att hantera flera lager av färg utan att det går igenom till nästa sida.

Papprets yta är behandlad för att säkerställa att färgerna behåller sin klarhet och intensitet, samtidigt som det tillåter enkel blandning av färger direkt på pappret. Detta gör det möjligt för konstnärer och designers att skapa mjuka övergångar och nyanser med sina markörer. Copic Marker Pad A3-blocket är också syrafritt, vilket bidrar till att bevara konstverken över tid utan att de gulnar.

Formatet A3 (297 x 420 mm) ger en stor arbetsyta som är idealisk för större projekt eller för att kunna arbeta med detaljer utan att känna sig begränsad. Blocket är limmat längs den korta sidan, vilket gör det enkelt att riva av enskilda ark utan att skada dem.

Copic Marker Pad A3 är en populär produkt bland illustratörer, grafiska designers och hobbykonstnärer som uppskattar dess kvalitet och förmåga att framhäva det bästa i deras arbete med alkoholbaserade markörer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Copic Marker Pad A3-block”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *