, , ,

Copic Ink 12 ml W7 – Warm Gray

Beställ nu!

kr119.00

Copic Ink 12 ml W7 – Warm Gray är en påfyllningsbläckflaska för Copic-markörer i nyansen varmgrå. Bläcket är alkoholbaserat, vilket ger jämn och snabbtorkande färgläggning.

Artikelnr: 10623500930815675 Kategorier: , , ,

Copic Ink 12 ml W7 – Warm Gray är en påfyllningsbläckflaska avsedd för att fylla på Copic-markörer, en populär typ av alkoholbaserade designmarkörer som används av professionella illustratörer, designers och konstnärer. Bläcket har en varm grå nyans med beteckningen W7, vilket indikerar att det är en mörkare ton i den varma gråskalan som Copic erbjuder.

Bläckflaskan innehåller 12 milliliter bläck, vilket räcker till att fylla på en Copic Sketch-markör upp till ungefär 9 gånger eller en Copic Ciao-markör upp till 13 gånger. Bläcket är tillverkat av permanenta, icke-toxiska alkoholbaserade pigment som torkar snabbt och ger en jämn och stryktålig yta. Det är också syrafritt, vilket innebär att det inte gulnar över tid och är säkert att använda för arkivering.

Copic Ink W7 Warm Gray är kompatibelt med alla Copic-markörer, inklusive Copic Classic, Copic Sketch och Copic Ciao. Detta gör det möjligt för användare att enkelt fylla på sina markörer och förlänga livslängden på sina verktyg, samtidigt som de bibehåller samma höga kvalitet och färgkonsistens som förväntas av Copic-produkter.

Bläcket levereras i en genomskinlig plastflaska med en droppspets som gör det enkelt att dosera bläcket utan spill. Flaskan är också utformad med en etikett som visar färgkoden och namnet, vilket gör det enkelt att identifiera och organisera bland andra Copic Ink-färger.

Copic Ink W7 Warm Gray kan även användas för att skapa egna färgblandningar eller för att fylla på tomma Copic-markörer med anpassade färger. Detta ger användarna möjlighet att skapa en unik palett och utöka sitt kreativa uttryck.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Copic Ink 12 ml W7 – Warm Gray”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *