,

Copic Ink 12 ml G12 – Sea Green

Beställ nu!

kr119.00

Copic Ink 12 ml G12 – Sea Green är en påfyllningsbläckflaska för Copic-markörer i nyansen Sea Green. Bläcket är alkoholbaserat och varje flaska innehåller 12 ml bläck.

Artikelnr: 10623500922251107 Kategorier: ,

Copic Ink 12 ml G12 – Sea Green är en påfyllningsbläckflaska avsedd för att fylla på Copic-markörer, en typ av alkoholbaserade permanenta tuschpennor populära bland illustratörer, designers och konstnärer. Bläcket har en färgkod G12 och går under namnet Sea Green, vilket är en havsgrön nyans.

Varje flaska innehåller 12 milliliter bläck, vilket räcker till att fylla på en Copic Sketch-markör upp till ungefär 9 gånger eller en Copic Ciao-markör upp till 13 gånger. Bläcket är tillverkat för att ha en jämn och konsekvent färgutdelning och är utformat för att torka snabbt, vilket minimerar risken för kladd.

Copic Ink är känt för sin höga kvalitet och förmåga att blanda sig väl med andra färger inom Copic-systemet, vilket gör det möjligt för användaren att skapa en mängd olika nyanser och effekter. Bläcket är också permanent och syrafritt, vilket innebär att det inte bleknar över tid och är säkert att använda på många olika ytor, inklusive papper, tyg och trä.

Förpackningen är utformad med en droppspets som gör det enkelt att dosera bläcket när man fyller på markörerna. Dessutom är Copic Ink-flaskorna återanvändbara och miljövänliga, eftersom de minskar behovet av att köpa nya markörer när bläcket tar slut.

Copic Ink 12 ml G12 – Sea Green är en del av ett omfattande färgsystem som erbjuder ett brett spektrum av färger, vilket gör det möjligt för användare att utöka sin färgpalett och utforska olika färgkombinationer i sina konstnärliga projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Copic Ink 12 ml G12 – Sea Green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *