,

Caran d’Ache Swisscolor Akvarellpennnor 18-set

Beställ nu!

kr385.00

Caran d’Ache Swisscolor Akvarellpennor 18-set är ett set med 18 stycken vattenlösliga färgpennor av hög kvalitet. De är idealiska för både traditionell färgläggning och akvarelltekniker.

Artikelnr: 10623501834647405 Kategorier: ,

Caran d’Ache Swisscolor Akvarellpennor är ett set med 18 högkvalitativa färgpennor som är designade för både amatörer och professionella konstnärer. Dessa pennor är tillverkade i Schweiz och kända för sin överlägsna kvalitet och precision.

Varje penna i detta 18-set har en mjuk och brytresistent kärna som ger rika och intensiva färger. Kärnan är tillverkad av högkvalitativa pigment som ger utmärkt ljusäkthet och hållbarhet, vilket säkerställer att dina konstverk behåller sina levande färger över tid.

Pennorna är utformade för att användas både torra och våta. När de används torra ger de skarpa och klara linjer, men när de kombineras med vatten omvandlas de till akvarellfärger. Detta ger konstnären möjlighet att experimentera med olika tekniker och effekter, från detaljerade illustrationer till breda akvarelltvättar.

Skaften på pennorna är tillverkade av FSC-certifierat trä, vilket innebär att träet kommer från hållbart förvaltade skogar. Pennorna har en sexkantig form för bättre grepp och kontroll, och varje penna är märkt med färgnamn och nummer för enkel identifiering.

Setet innehåller en mångsidig palett av färger, från ljusa och levande till mörka och jordnära toner, vilket gör det möjligt för konstnären att skapa en mängd olika konstverk. Pennorna levereras i en praktisk metallask som skyddar dem och gör det enkelt att ta med dem överallt.

Caran d’Ache Swisscolor Akvarellpennor är vattenlösliga, icke-toxiska och säkra att använda för konstnärer i alla åldrar. De är idealiska för en rad olika tillämpningar, inklusive teckning, färgläggning, skissning och blandning, och de kan användas på olika papperskvaliteter.

Sammanfattningsvis är Caran d’Ache Swisscolor Akvarellpennor 18-set ett premiumval för alla som vill utforska världen av akvarellteckning och färgläggning med pennor som erbjuder både precision och mångsidighet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Swisscolor Akvarellpennnor 18-set”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *