,

Caran d’Ache Sketcher Non-photo blue 2-pack

Beställ nu!

kr75.00

Caran d’Ache Sketcher Non-photo blue är ett tvåpack blyertspennor med en speciell blå färg som inte syns vid fotokopiering eller scanning. De används ofta av designers och illustratörer för att skissa upp ritningar som sedan kan rensas digitalt utan att de blå linjerna syns.

Artikelnr: 10623502123122819 Kategorier: ,

Caran d’Ache Sketcher Non-photo blue är en specialpenna avsedd för professionella designers, illustratörer och konstnärer. Denna penna kommer i ett 2-pack och är känd för sin unika ”non-photo” blå färg, vilket innebär att linjerna inte syns när arbetet kopieras eller skannas med vissa typer av utrustning, vilket gör den idealisk för förberedande skisser.

Varje penna har en robust och hållbar konstruktion med en klassisk hexagonal form som är typisk för Caran d’Ache-produkter, vilket ger ett bekvämt och stadigt grepp. Pennorna är utrustade med en högkvalitativ grafitkärna som ger en jämn och jämn linje, vilket är perfekt för detaljerade skisser och precisionsarbeten.

Grafitkärnan i Sketcher Non-photo blue är speciellt formulerad för att ge en distinkt ljusblå färg som är lätt att se på papper men som inte registreras av grafiska reproduktionsprocesser. Detta gör det möjligt för konstnärer att skapa initiala utkast som kan rensas bort från slutliga presentationer utan behov av att sudda ut eller redigera bort linjerna.

Pennorna är också vattenlösliga, vilket innebär att de kan användas tillsammans med en pensel och vatten för att skapa intressanta akvarelleffekter. Detta lägger till en ytterligare dimension av mångsidighet för konstnärer som vill experimentera med olika tekniker.

Caran d’Ache är känt för sin höga kvalitet och precision i tillverkningen, och dessa pennor är inget undantag. De är tillverkade i Schweiz och uppfyller företagets stränga kvalitetsstandarder. Sketcher Non-photo blue 2-pack är en oumbärlig resurs för alla som är inblandade i den grafiska designprocessen, från första skiss till slutprodukt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Sketcher Non-photo blue 2-pack”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *