Rea!
,

Caran d’Ache Pablo Styckvis9 Indigo blue

Beställ nu!

kr28.00

Caran d’Ache Pablo är en högkvalitativ färgpenna i nyansen Indigo blue. Pennan säljs styckvis och är känd för sin utmärkta ljusäkthet och täckförmåga.

Artikelnr: 10623501835084997 Kategorier: ,

Caran d’Ache Pablo Styckvis9 Indigo blue är en högkvalitativ färgpenna från det schweiziska företaget Caran d’Ache, känd för sina lyxiga skrivinstrument och konstnärsmaterial. Pennan är en del av Pablo-serien, som är speciellt framtagen för konstnärer, designers och kreativa entusiaster som kräver precision och hållbarhet i sitt arbete.

Färgpennan har en kärna av 3,8 mm som är rik på pigment och erbjuder en stark och intensiv indigoblå färg. Pigmentet är av högsta kvalitet och ger en jämn färgläggning med utmärkt ljusäkthet, vilket innebär att färgen behåller sin intensitet och lyster över tid. Pennan är vattenresistent, vilket gör att den kan användas tillsammans med vattenfärger och andra våta medier utan att blöda eller smetas ut.

Skaftet på Caran d’Ache Pablo Styckvis9 Indigo blue är tillverkat av högkvalitativt cederträ, vilket inte bara ger en lyxig känsla utan också säkerställer enkel vässning utan att kärnan bryts. Pennans hexagonala form ger ett bekvämt och stadigt grepp, vilket är viktigt för långa skapande sessioner och detaljerat arbete.

Pennan är märkt med både seriens namn ”Pablo” och färgnumret ”9” samt färgnamnet ”Indigo blue”, vilket gör det enkelt att identifiera och organisera bland andra färger i samma serie. Caran d’Ache Pablo Styckvis9 Indigo blue är idealisk för allt från skissande och teckning till detaljerad illustration och blandtekniker. Dess kvalitet och mångsidighet gör den till ett uppskattat verktyg för professionella konstnärer och hobbyanvändare likväl.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Pablo Styckvis9 Indigo blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *