,

Caran d’Ache Pablo Styckvis1 Turquoise green

Beställ nu!

kr35.00

Caran d’Ache Pablo är en högkvalitativ färgpenna som säljs styckvis. Pennan har färgen turkosgrön och är känd för sin utmärkta ljusäkthet och vattenresistens.

Artikelnr: 10623501781087238 Kategorier: ,

Caran d’Ache Pablo Styckvis1 Turquoise Green är en högkvalitativ färgpenna från det schweiziska företaget Caran d’Ache, känt för sina lyxiga skrivinstrument och konstnärsmaterial. Pennan är en del av Pablo-serien, som är speciellt framtagen för konstnärer, designers och kreativa entusiaster som kräver precision och hållbarhet i sitt arbete.

Färgpennan har en kärna av hård vaxbaserad färg som ger en jämn och intensiv färgläggning. Kärnan är vattenfast, vilket innebär att den inte smetar ut eller bleknar över tid. Färgen Turquoise Green är en klar och levande nyans av turkosgrönt, vilket gör den idealisk för att skapa livfulla och dynamiska konstverk.

Pennkroppen är tillverkad av högkvalitativ cederträ, vilket inte bara ger en lyxig känsla utan också säkerställer enkel vässning utan att kärnan splittras. Pennan har en sexkantig form för ett bekvämt och stadigt grepp, även under långa kreativa sessioner.

Caran d’Ache Pablo Styckvis1 Turquoise Green har en hög ljusäkthet, vilket betyder att färgen behåller sin intensitet även när den utsätts för ljus över tid. Detta är särskilt viktigt för konstnärer som vill att deras verk ska vara beständiga.

Pennan är också utformad för att kunna blandas och skiktas, vilket ger användaren möjlighet att skapa en mängd olika texturer och nyanser. Detta gör den till ett mångsidigt verktyg för alla typer av färgläggnings- och teckningstekniker.

Sammanfattningsvis är Caran d’Ache Pablo Styckvis1 Turquoise Green en premium färgpenna som erbjuder professionell kvalitet och exceptionell prestanda för konstnärer och kreatörer som vill ha det bästa inom färgläggning och teckning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Pablo Styckvis1 Turquoise green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *