,

Caran d’Ache Pablo Styckvis1 Periwinkle blue

Beställ nu!

kr35.00

Caran d’Ache Pablo är en högkvalitativ färgpenna som säljs styckvis. Pennan har färgen Periwinkle blue.

Artikelnr: 10623501750488349 Kategorier: ,

Caran d’Ache Pablo är en högkvalitativ färgpenna känd för sin exceptionella täckförmåga och ljusäkthet. ”Periwinkle blue” är en specifik nyans i Pablo-serien som erbjuder en mjuk och delikat blåviolett färg. Pennan är tillverkad med en kärna av vaxbaserat pigment som ger en jämn och smidig applicering. Kärnan är dessutom vattenresistent, vilket gör att färgen inte bleknar eller sprider sig vid kontakt med vatten.

Pablo-pennorna är kända för sin förmåga att skapa fina detaljer samt för att kunna skuggas och blandas för att skapa djup och dimension i konstverk. ”Periwinkle blue” är inget undantag och kan användas för att skapa subtila övergångar eller som en del av en större färgpalett.

Pennkroppen är tillverkad av högkvalitativ cederträ, vilket gör den hållbar och lätt att vässa till en fin spets. Den sexkantiga formen ger ett bekvämt och stadigt grepp, vilket är viktigt för långa teckningssessioner. Pennan är också märkt med färgnamnet och numret för enkel identifiering.

Caran d’Ache Pablo ”Periwinkle blue” är en enskild penna som kan köpas styckvis, vilket gör det möjligt för konstnärer att komplettera sin befintliga samling eller ersätta specifika färger efter behov. Den är idealisk för professionella konstnärer, illustratörer och alla som uppskattar högkvalitativa färgpennor för detaljerat och precist arbete.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Pablo Styckvis1 Periwinkle blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *