,

Caran d’Ache Pablo Styckvis0 Grennish blue

Beställ nu!

kr35.00

Caran d’Ache Pablo är en högkvalitativ färgpenna som säljs styckvis. Färgen ”Grennish Blue” är en nyans av blågrönt.

Artikelnr: 10623501657338741 Kategorier: ,

Caran d’Ache Pablo är en högkvalitativ färgpenna som säljs styckvis, och här beskrivs nyansen ”Grennish Blue”. Pennan är designad för konstnärer och entusiaster som kräver precision och hållbarhet i sitt arbete. Pablo-serien kännetecknas av sin exceptionella täckförmåga och ljusäkthet, vilket gör att färgerna bevarar sin intensitet över tid.

Grennish Blue är en unik blågrön nyans som kombinerar element av både grönt och blått för att skapa en levande och mångsidig färg. Den är idealisk för att skildra vattenmiljöer, himlar eller för att ge liv åt vegetativa element i en teckning.

Pennan har en kärna av hög densitet, vilket gör att färgen kan appliceras jämnt och smidigt på en mängd olika pappersytor. Kärnan är också vattenresistent, vilket innebär att den färdiga teckningen kan motstå fukt utan att färgen blöder ut eller förlorar sin intensitet.

Skaftet på Caran d’Ache Pablo är tillverkat av högkvalitativt cederträ, vilket inte bara ger en lyxig känsla utan också säkerställer enkel vässning utan att kärnan splittras. Pennans sexkantiga form ger ett bekvämt och stadigt grepp, vilket är viktigt för långa teckningssessioner.

Varje penna är märkt med både färgnamnet och ett unikt nummer, vilket gör det enkelt att identifiera och välja rätt nyans när man arbetar. Caran d’Ache Pablo färgpennor är också miljövänliga, tillverkade med respekt för miljön och är FSC-certifierade.

Sammanfattningsvis är Caran d’Ache Pablo i nyansen Grennish Blue en premium färgpenna som erbjuder professionell kvalitet, en distinkt och mångsidig färg, samt en hållbar och pålitlig konstruktion för konstnärer som värdesätter precision och hållbarhet i sitt skapande.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Pablo Styckvis0 Grennish blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *