Rea!
,

Caran d’Ache Pablo Styckvis 496 Ivory black

Beställ nu!

kr28.00

Caran d’Ache Pablo 496 Ivory Black är en högkvalitativ, vattenfast färgpenna i nyansen elfenbenssvart. Den är idealisk för detaljerade teckningar och starka konturer.

Artikelnr: 10623501243813415 Kategorier: ,

Caran d’Ache Pablo Styckvis 496 Ivory Black är en högkvalitativ färgpenna avsedd för konstnärer, designers och alla som uppskattar precision och kvalitet i sitt färgläggningsarbete. Pennan är en del av Caran d’Ache’s Pablo-serie, som är känd för sitt breda spektrum av färger och sin exceptionella ljusäkthet, vilket gör dem idealiska för både professionellt bruk och hobbyverksamhet.

Färgkärnan i Pablo 496 Ivory Black är tillverkad av fina pigment som ger en intensiv och djup svart färg. Kärnan är dessutom vattenfast, vilket innebär att den inte blöder ut eller smetas ut om den kommer i kontakt med vatten efter att den applicerats på papper. Detta gör pennan mycket mångsidig och lämplig för olika tekniker, inklusive blandning och skiktning av färger.

Pennkroppen har en klassisk sexkantig form som är ergonomisk och bekväm att hålla i, även under längre perioder av tecknande. Detta bidrar till en stabil och kontrollerad teckningsupplevelse. Pennan är också utrustad med en slitstark spets som behåller sin form och inte bryts lätt, vilket är viktigt för detaljarbete och precision.

Caran d’Ache Pablo Styckvis 496 Ivory Black är tillverkad i Schweiz och uppfyller företagets höga standarder för hållbarhet och kvalitet. Pennan är också miljövänlig, då Caran d’Ache är engagerade i att använda hållbara material och tillverkningsprocesser.

Sammanfattningsvis är Caran d’Ache Pablo Styckvis 496 Ivory Black en premium färgpenna som erbjuder professionell kvalitet, djup och rik svart färg, vattenfasthet och hållbarhet, vilket gör den till ett utmärkt val för alla som tar sitt konstnärliga arbete på allvar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Pablo Styckvis 496 Ivory black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *