Rea!
,

Caran d’Ache Pablo Styckvis 493 Granite rose

Beställ nu!

kr28.00

Caran d’Ache Pablo 493 Granite Rose är en högkvalitativ färgpenna känd för sin utmärkta ljusäkthet och vattenresistens. Pennan erbjuder en mjuk och intensiv färgläggning, idealisk för konstnärer och professionella designers.

Artikelnr: 10623501257700843 Kategorier: ,

Caran d’Ache Pablo 493 Granite Rose är en högkvalitativ färgpenna av artistkvalitet som är känd för sin exceptionella täckförmåga och ljusäkthet. Pennan är en del av Caran d’Ache’s Pablo-serie, som är speciellt framtagen för professionella konstnärer, designers och illustratörer, men är även populär bland hobbykonstnärer och studenter.

Pablo 493 har en kärna av 3,8 mm som är tillverkad av fina, högkvalitativa pigment och en unik bindemedelsformel som ger en mjuk och smidig applicering. Färgen Granite Rose är en subtil och varm rosa nyans som kan användas för att skapa naturliga detaljer i landskap, porträtt och andra konstverk.

Pennkroppen är tillverkad av FSC-certifierat cederträ, vilket inte bara ger en hållbar källa till trä utan också säkerställer en jämn och lätt vässning. Pennans sexkantiga form ger ett bekvämt och stadigt grepp, vilket gör det möjligt att arbeta med precision under långa perioder.

Caran d’Ache Pablo 493 är vattenresistent, vilket innebär att den kan användas tillsammans med andra tekniker, inklusive våta medier, utan att blöda eller lösas upp. Detta gör pennan mycket mångsidig och lämplig för blandade medietekniker.

Pennan är märkt med både färgnamnet och numret, vilket gör det enkelt att identifiera och organisera inom en större samling av Pablo-färgpennor. Dessutom är Pablo-serien känd för sin förmåga att blandas och skiktas, vilket ger konstnärer möjlighet att skapa en oändlig variation av nyanser och toner.

Sammanfattningsvis är Caran d’Ache Pablo 493 Granite Rose en premium färgpenna som erbjuder professionell kvalitet, hållbarhet och mångsidighet, vilket gör den till ett utmärkt val för alla som söker precision och kvalitet i sitt konstnärliga arbete.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Pablo Styckvis 493 Granite rose”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *