,

Caran d’Ache Pablo Styckvis 404 Brownish beige

Beställ nu!

kr35.00

Caran d’Ache Pablo är en högkvalitativ färgpenna med en nyans av brunbeige (404). Pennan är känd för sin starka pigmentering och vattenresistens.

Artikelnr: 10623501684936084 Kategorier: ,

Caran d’Ache Pablo färgpenna 404 Brownish Beige är en högkvalitativ, vattenfast färgpenna som är känd för sin exceptionella täckförmåga och ljusäkthet. Pennan är tillverkad av det schweiziska företaget Caran d’Ache, som är känt för sina fina skriv- och ritinstrument.

Pablo-serien är speciellt designad för konstnärer, illustratörer och professionella designers, men passar även för amatörer och studenter som vill ha tillgång till professionellt material. Färgpennan har en kärna på 3,8 mm som är tillverkad av högkvalitativa pigment och vax, vilket ger en mjuk och smidig applicering.

Färgen 404 Brownish Beige är en varm, mellanbrun nyans med en aning beige underton som är idealisk för att skapa hudtoner, djurpäls, trä och andra naturliga element i konstverk. Den kan användas för både detaljarbete och större färgfält.

Pennkroppen är tillverkad av cederträ, vilket inte bara ger en lyxig känsla utan också gör det enkelt att vässa pennan till en fin spets. Pennan är sexkantig, vilket ger ett bra grepp och förhindrar att den rullar av bordet.

Caran d’Ache Pablo färgpennor är kända för att kunna blandas och skiktas effektivt, vilket gör det möjligt för användaren att skapa en mängd olika texturer och nyanser. De är också vattenresistenta, vilket innebär att det färdiga konstverket kommer att vara hållbart och motståndskraftigt mot vatten och fukt.

Sammanfattningsvis är Caran d’Ache Pablo färgpenna 404 Brownish Beige en premium färgpenna som erbjuder precision, hållbarhet och en rik, jämn färgläggning för alla typer av konstnärliga projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Pablo Styckvis 404 Brownish beige”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *