Rea!
,

Caran d’Ache Pablo Styckvis 402 Light beige

Beställ nu!

kr28.00

Caran d’Ache Pablo 402 Light Beige är en högkvalitativ färgpenna med ljusbeige pigment och utmärkt ljusäkthet. Pennan är vattenfast och passar för detaljerade och professionella konstverk.

Artikelnr: 10623501810561146 Kategorier: ,

Caran d’Ache Pablo 402 Light Beige är en högkvalitativ färgpenna avsedd för konstnärer, designers och kreativa entusiaster som söker precision och hållbarhet i sitt arbete. Pennan är en del av Caran d’Ache’s Pablo-serie, som är känd för sitt breda spektrum av färger och sin förmåga att prestera väl på en mängd olika ytor.

Produktspecifikationer:

– Färg: 402 Light Beige, en ljus beige nyans som är idealisk för hudtoner, djurteckningar, landskap och detaljarbete där subtila färgövergångar krävs.
– Pigment: Pennan innehåller högkvalitativa, ljusäkta pigment som ger en jämn och intensiv färgläggning. Pigmenten är vattenresistenta, vilket innebär att de inte bleknar över tid och är motståndskraftiga mot vatten när de väl har lagts på papper.
– Kärna: Pennan har en tjock, hård kärna som gör det möjligt att skapa skarpa linjer och detaljer. Kärnan är tillverkad av en blandning av naturliga och syntetiska vaxer, vilket ger en smidig och jämn applicering utan att flisa sig.
– Hölje: Pennan är omsluten av ett sexkantigt, FSC-certifierat cederträshölje som är lätt att vässa och ger ett fast grepp. Det sexkantiga formen förhindrar också att pennan rullar av bordet.
– Märkning: Pennan är märkt med både färgnummer och namn för enkel identifiering.
– Användning: Pablo-pennorna är utmärkta för blandning och skuggning, och de kan användas tillsammans med andra medier som vattenfärger och pasteller för blandtekniker.
– Tillverkare: Caran d’Ache är ett schweiziskt företag som är känt för sin höga kvalitet och hållbarhet inom konstnärsprodukter. Företaget har en lång tradition av att tillverka fina skrivinstrument och konstnärsmaterial.

Caran d’Ache Pablo 402 Light Beige är en mångsidig färgpenna som är lämplig för både professionella konstnärer och hobbyanvändare som uppskattar kvalitet och hållbarhet i sitt konstnärliga arbete.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Pablo Styckvis 402 Light beige”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *