,

Caran d’Ache Pablo Styckvis 245 Light olive

Beställ nu!

kr39.00

Caran d’Ache Pablo 245 Light Olive är en högkvalitativ färgpenna med ljus olivgrön nyans. Pennan är vattenfast och erbjuder stark pigmentering för detaljerat och lager-på-lager-arbete.

Artikelnr: 10623501157075439 Kategorier: ,

Caran d’Ache Pablo 245 Light Olive är en högkvalitativ färgpenna avsedd för konstnärer, designers och kreativa entusiaster som söker precision och hållbarhet i sitt arbete. Pennan är en del av Caran d’Ache’s Pablo-serie, som är känd för sitt breda spektrum av vattenresistenta och ljusäkta färger.

Produktspecifikationer för Caran d’Ache Pablo 245 Light Olive:

– Färg: 245 Light Olive är en ljus olivgrön nyans som ger en naturlig och mjuk ton, perfekt för att skapa naturlandskap eller för att lägga till detaljer i botaniska illustrationer.
– Kärna: Pennan har en tjock och robust kärna som möjliggör jämn färgapplicering och är motståndskraftig mot tryck och brytning. Kärnans diameter är 3.8 mm, vilket ger en perfekt balans mellan precision och täckningsförmåga.
– Pigment: De högkvalitativa pigmenten ger intensiva och ljusäkta färger som inte bleknar över tid. Pigmenten är också vattenresistenta, vilket innebär att de inte smetar ut eller löses upp när de kommer i kontakt med vatten.
– Pennkropp: Pennan har en sexkantig pennkropp tillverkad av cederträ, vilket ger ett bekvämt och stadigt grepp. Pennkroppen är lackerad i samma färg som pennans kärna för enkel identifiering och har färgnamnet och numret tryckt på sig.
– Användning: Pablo-pennorna är idealiska för en mängd olika tekniker, inklusive skuggning, korslagring och blandning. De kan användas på en mängd olika papperskvaliteter och är lämpliga för både detaljerat arbete och större färgytor.
– Kvalitet: Tillverkad i Schweiz, Caran d’Ache är känt för sin exceptionella kvalitet och hantverk. Pablo-serien är inget undantag och erbjuder professionell prestanda och tillförlitlighet.

Caran d’Ache Pablo 245 Light Olive är en enskild färgpenna som kan köpas styckvis, vilket gör det möjligt för användare att bygga upp eller komplettera sin samling av färgpennor efter behov utan att behöva köpa hela set.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Pablo Styckvis 245 Light olive”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *