Rea!
,

Caran d’Ache Pablo Styckvis 240 Lemon yellow

Beställ nu!

kr28.00

Caran d’Ache Pablo är en högkvalitativ färgpenna med vaxbaserat färgämne. Pennan har färgnummer 240 och färgen är Lemon yellow (citrongul).

Artikelnr: 10623501973811839 Kategorier: ,

Caran d’Ache Pablo färgpenna 240 Lemon Yellow är en högkvalitativ, vattenfast färgpenna som är idealisk för konstnärer, designers och kreativa entusiaster som söker precision och hållbarhet i sitt arbete. Pennan har en kärna av 3,8 mm som är tillverkad av överlägsna pigment som ger en intensiv och ljusfast färg. Lemon Yellow är en klar och livlig gul nyans som ger en fräschhet till dina konstverk.

Pablo-serien är känd för sin exceptionella täckförmåga och förmågan att applicera färg jämnt utan att skapa streck eller ojämnheter. Pennans kärna är hård nog för skarpa linjer och detaljer, men kan också mjukas upp för att skapa vackra toningar och blandningar. Den sexkantiga pennkroppen är tillverkad av cederträ av hög kvalitet, vilket inte bara ger en behaglig känsla i handen utan också säkerställer enkel vässning utan att kärnan bryts.

Caran d’Ache Pablo 240 Lemon Yellow är vattenfast, vilket innebär att den inte blöder ut eller löses upp när den kommer i kontakt med vatten, vilket gör den till ett utmärkt val för blandtekniker. Pennan är också ljusäkta, vilket garanterar att färgerna behåller sin intensitet och inte bleknar över tid.

Denna färgpenna är en del av Caran d’Ache Pablo-serien, som är känd för sitt breda spektrum av färger. Med 120 olika nyanser att välja mellan kan konstnärer och kreatörer hitta precis den färg de behöver för att förverkliga sina visioner. Caran d’Ache är ett schweiziskt företag som har tillverkat fina skriv- och ritinstrument sedan 1915, och deras Pablo-serie är ett bevis på deras hantverksskicklighet och kvalitetsstandarder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Pablo Styckvis 240 Lemon yellow”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *