,

Caran d’Ache Pablo Styckvis 215 Greyish green

Beställ nu!

kr39.00

Caran d’Ache Pablo är en högkvalitativ färgpenna med en grågrön nyans (215 Greyish green). Pennan är känd för sin utmärkta ljusäkthet och vattenresistens.

Artikelnr: 10623501828683123 Kategorier: ,

Caran d’Ache Pablo är en högkvalitativ färgpenna känd för sin exceptionella täckning och ljusäkthet. Modellen ”215 Greyish Green” är en enskild penna som erbjuder en unik grågrön nyans, vilket gör den idealisk för både professionella konstnärer och hobbytecknare som vill lägga till denna specifika färg till sitt arbete.

Pennan har en kärna av 3,8 mm som är tillverkad av högkvalitativa pigment och vaxbaserade bindemedel, vilket ger en mjuk och smidig applicering. Kärnan är också vattenresistent, vilket innebär att den färdiga teckningen kan motstå vattenstänk och fukt utan att färgen löses upp eller smetas ut.

Pablo-pennans kropp är tillverkad av cederträ av högsta kvalitet, vilket inte bara ger en lyxig känsla utan också säkerställer enkel vässning utan att kärnan splittras. Pennans sexkantiga form ger ett bekvämt och stadigt grepp, vilket är viktigt för precision och kontroll under längre teckningssessioner.

Färgen ”215 Greyish Green” är särskilt användbar för att skapa naturliga element som lövverk, stenar och landskap, men kan också användas för att lägga till skuggor och djup i olika typer av konstverk. Dess subtila och mångsidiga ton gör den till ett värdefullt tillskott i varje konstnärs färgpalett.

Caran d’Ache Pablo-pennor är kända för sin höga kvalitet och hållbarhet, och ”215 Greyish Green” är inget undantag. Den är ljusäkta, vilket innebär att färgen inte bleknar över tid, och är därmed ett utmärkt val för konstverk som ska visas eller bevaras.

Sammanfattningsvis är Caran d’Ache Pablo Styckvis 215 Greyish Green en premium färgpenna som erbjuder en distinkt och mångsidig färg, exceptionell kvalitet och hållbarhet, vilket gör den till ett utmärkt val för både amatörer och professionella konstnärer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Pablo Styckvis 215 Greyish green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *