,

Caran d’Ache Pablo Styckvis 180 Malachite green

Beställ nu!

kr35.00

Caran d’Ache Pablo är en högkvalitativ färgpenna med färgnummer 180 och nyansen Malachite green. Pennan är känd för sin utmärkta ljusäkthet och vattenresistens.

Artikelnr: 10623501990730957 Kategorier: ,

Caran d’Ache Pablo är en högkvalitativ färgpenna som är känd för sin exceptionella täckförmåga och ljusäkthet. Pennan med beteckningen 180 och färgen Malachite Green är en del av Pablo-serien, som är speciellt framtagen för konstnärer, designers och illustratörer som kräver precision och hållbarhet i sitt arbete.

Pablo-pennorna är tillverkade med en kärna av högkoncentrerade pigment som ger en stark och intensiv färg. Kärnan är dessutom vattenfast, vilket innebär att färgen inte bleknar eller sprider sig när den kommer i kontakt med vatten. Detta gör pennorna idealiska för blandtekniker och skapar möjligheter för detaljerade och varaktiga konstverk.

Färgpennan Malachite Green har en rik och djup grön nyans som efterliknar den naturliga mineralen malakit. Den har en hexagonal form som ger ett bekvämt och stadigt grepp, vilket är viktigt för långa skapandeprocesser. Pennkroppen är tillverkad av högkvalitativ cederträ, vilket inte bara ger en lyxig känsla utan också underlättar pennvässning utan att kärnan splittras.

Caran d’Ache Pablo är kända för sin förmåga att skapa jämna och homogena stråk, och de kan läggas i flera lager för att skapa olika nyanser och effekter. Pennorna är också utmärkta för att skapa skuggor och övertoningar.

Varje penna är märkt med både färgnummer och namn, vilket gör det enkelt att identifiera och välja rätt nyans. Caran d’Ache Pablo Styckvis 180 Malachite Green är en enskild penna som kan köpas separat, vilket är perfekt för dem som vill komplettera sin befintliga samling eller bara behöver ersätta en specifik färg.

Sammanfattningsvis är Caran d’Ache Pablo 180 Malachite Green en premium färgpenna som erbjuder professionell kvalitet, hållbarhet och en vacker, levande grön färg som håller sig stark och klar över tid.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Pablo Styckvis 180 Malachite green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *