,

Caran d’Ache Pablo Styckvis 161 Light blue

Beställ nu!

kr35.00

Caran d’Ache Pablo är en högkvalitativ färgpenna med ljusblå färg, känd för sin utmärkta ljusäkthet och vattenresistens. Pennan säljs styckvis och är idealisk för detaljerade och professionella konstverk.

Artikelnr: 10623501693680830 Kategorier: ,

Caran d’Ache Pablo färgpenna 161 Light Blue är en högkvalitativ, vattenfast färgpenna som är känd för sin exceptionella täckförmåga och ljusäkthet. Pennan är tillverkad av det schweiziska företaget Caran d’Ache, som är känt för sina fina skriv- och ritinstrument.

Pablo-serien är speciellt framtagen för konstnärer, illustratörer och entusiaster som kräver precision och hållbarhet i sitt arbete. Pennan har en kärna av 3,8 mm som är tillverkad av högkvalitativa pigment och vax, vilket ger en mjuk och smidig applicering. Kärnan är också mycket motståndskraftig mot tryck, vilket gör att den inte lätt går av under användning.

Färgen 161 Light Blue är en ljusblå nyans som ger en klar och ren färgton på papperet. Den är idealisk för att skapa himmel, vatten eller andra ljusblå element i konstverk. Pennans kropp är tillverkad av cederträ av hög kvalitet, vilket inte bara ger en behaglig känsla i handen utan också gör det enkelt att vässa pennan till en fin spets.

Pennan är sexkantig i formen, vilket förhindrar att den rullar av bordet när den läggs ifrån sig. Dessutom är pennan märkt med både färgnamnet och numret, vilket gör det enkelt att identifiera och välja rätt nyans bland andra färger.

Caran d’Ache Pablo 161 Light Blue är en del av en större palett av färger som erbjuds i Pablo-serien, vilket gör det möjligt för användaren att blanda och matcha för att skapa en mängd olika nyanser och effekter i sitt konstnärliga arbete. Pennan är också miljövänlig, då Caran d’Ache är engagerade i hållbar produktion och använder trä från certifierade, förnybara källor.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Pablo Styckvis 161 Light blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *