,

Caran d’Ache Pablo Styckvis 151 Pastel blue

Beställ nu!

kr35.00

Caran d’Ache Pablo är en högkvalitativ färgpenna med en kärna som är vattenfast och ljusäkta. Pennan med färgen 151 Pastel Blue har en mjuk och intensiv färgläggning som passar för olika typer av konstnärligt arbete.

Artikelnr: 10623501858124743 Kategorier: ,

Caran d’Ache Pablo färgpennan i nyansen 151 Pastel Blue är en högkvalitativ, vattenfast färgpenna som är känd för sin exceptionella täckförmåga och ljusäkthet. Pennan är utformad för både professionella konstnärer och hobbyanvändare som uppskattar precision och hållbarhet i sitt konstnärliga arbete.

Pigmentet i Pablo-pennan är av premiumkvalitet, vilket ger en intensiv och ren färg som inte bleknar över tid. Färgen Pastel Blue är en mjuk och lugnande blå ton som är idealisk för att skapa himlar, vatten eller att ge verk en känsla av lugn och kyla.

Pennkroppen är tillverkad av högkvalitativ cederträ, vilket inte bara ger en lyxig känsla utan också säkerställer enkel vässning utan att pennan splittras. Den sexkantiga formen ger ett bekvämt och stadigt grepp, vilket gör det möjligt att arbeta med precision under långa perioder utan att handen blir trött.

Kärnan i pennan är tjock och robust, vilket minimerar risken för att den går av under användning. Den är också vattenfast, vilket innebär att den färdiga teckningen eller målningen kan utsättas för fukt utan att färgen löper ut eller förstörs.

Caran d’Ache Pablo 151 Pastel Blue är en del av en större serie färgpennor som erbjuder ett brett spektrum av färger, och kan användas enskilt eller i kombination med andra nyanser för att skapa detaljerade och flerdimensionella konstverk. Pennan är också miljövänlig, då Caran d’Ache är kända för sitt engagemang i hållbarhet och miljövänliga produktionsprocesser.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Pablo Styckvis 151 Pastel blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *