Rea!
,

Caran d’Ache Pablo Styckvis 149 Night blue

Beställ nu!

kr28.00

Caran d’Ache Pablo Styckvis 149 Night blue är en högkvalitativ färgpenna med en rik nattblå färg. Pennan är känd för sin utmärkta ljusäkthet och vattenresistens, vilket gör den idealisk för detaljerade teckningar och konstverk.

Artikelnr: 10623501749888476 Kategorier: ,

Caran d’Ache Pablo Styckvis 149 Night Blue är en högkvalitativ färgpenna från det schweiziska företaget Caran d’Ache, känt för sina lyxiga skrivredskap och konstnärsmaterial. Pennan är en del av Pablo-serien, som är speciellt framtagen för konstnärer, designers och kreativa entusiaster som kräver precision och hållbarhet i sitt arbete.

Färgen ”Night Blue” är en djup och intensiv mörkblå nyans som ger en rik och levande färgton på papper. Pennan är utformad med en sexkantig kropp för bekvämt grepp och kontroll under teckning och färgläggning. Kroppen är tillverkad av cederträ av hög kvalitet, vilket säkerställer enkel vässning och en robust konstruktion.

Kärnan i pennan är tjock och har en diameter på 3,8 mm, vilket gör den idealisk för både detaljarbete och större färgfält. Kärnan är vattenfast och har en hög pigmentkoncentration, vilket ger pennan dess exceptionella ljusäkthet och motståndskraft mot blekning över tid. Detta gör Pablo-pennorna lämpliga för olika tekniker, inklusive skiktning, skuggning och blandning.

Caran d’Ache Pablo Styckvis 149 Night Blue är också känd för sin mångsidighet och kan användas på en mängd olika ytor, inklusive papper, kartong, trä och till och med fotografier. Pennans kvalitet och hållbarhet gör den till ett populärt val bland professionella konstnärer och hobbyanvändare som söker en pålitlig och högpresterande färgpenna.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Pablo Styckvis 149 Night blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *