,

Caran d’Ache Pablo Styckvis 111 Mauve

Beställ nu!

kr35.00

Caran d’Ache Pablo Styckvis 111 Mauve är en högkvalitativ färgpenna med permanenta och vattenresistenta egenskaper. Pennan erbjuder en mauve nyans och är idealisk för detaljerade och professionella konstverk.

Artikelnr: 10623501295512508 Kategorier: ,

Caran d’Ache Pablo 111 Mauve är en högkvalitativ färgpenna avsedd för konstnärer, designers och kreativa entusiaster som söker precision och hållbarhet i sitt arbete. Pennan är en del av Caran d’Ache’s Pablo-serie, som är känd för sitt breda spektrum av vattenresistenta och ljusäkta färger.

Pablo 111 Mauve har en kärna som är rik på pigment, vilket ger en intensiv och djup lila nyans. Kärnan är tillverkad av högkvalitativt, finmalet pigment som ger en jämn färgapplicering och utmärkt täckförmåga. Färgen kan appliceras i flera lager för att skapa olika nyanser och effekter.

Pennkroppen är tillverkad av FSC-certifierat cederträ, vilket inte bara ger en hållbar källa till trä utan också säkerställer en jämn och bekväm skrivupplevelse. Träet är lätt att vässa och pennans sexkantiga form ger ett fast och bekvämt grepp, vilket minskar trötthet vid långa skapande sessioner.

Caran d’Ache Pablo 111 Mauve är vattenfast, vilket innebär att den färdiga teckningen inte kommer att smetas ut eller förstöras om den kommer i kontakt med vatten. Detta gör pennan idealisk för användning i kombination med andra tekniker, såsom akvarell, där vatten kan appliceras över eller bredvid färgpennelinjer.

Pennan är också ljusäkta, vilket betyder att färgen inte bleknar över tid när den utsätts för ljus. Detta är en viktig egenskap för konstverk som ska visas eller bevaras under lång tid.

Sammanfattningsvis är Caran d’Ache Pablo 111 Mauve en professionell färgpenna som erbjuder enastående kvalitet och hållbarhet för konstnärer och designers som kräver det bästa från sina ritmaterial. Dess rika pigmentering, vattenresistens och ljusäkthet gör den till ett utmärkt val för en mängd olika konstnärliga tillämpningar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Pablo Styckvis 111 Mauve”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *