,

Caran d’Ache Pablo Styckvis 070 Scarlet

Beställ nu!

kr35.00

Caran d’Ache Pablo 070 Scarlet är en högkvalitativ färgpenna med vattenfast färg. Pennan är känd för sin ljusäkthet och är idealisk för detaljerade och exakta teckningar.

Artikelnr: 10623501887527373 Kategorier: ,

Caran d’Ache Pablo Styckvis 070 Scarlet är en högkvalitativ färgpenna från det schweiziska företaget Caran d’Ache, känt för sina lyxiga skrivinstrument och konstnärsmaterial. Pennan är en del av Pablo-serien, som är speciellt framtagen för konstnärer, designers och kreativa entusiaster som kräver precision och hållbarhet i sitt arbete.

Färgen 070 Scarlet är en intensiv och djup röd nyans som ger livfulla och uttrycksfulla streck. Pigmentet är av högsta kvalitet och erbjuder stark täckförmåga samt utmärkt ljusäkthet, vilket innebär att färgen behåller sin intensitet över tid även när den utsätts för ljus.

Pablo-pennorna är kända för sin vattenresistenta kärna, vilket gör dem lämpliga för olika tekniker, inklusive blandning och skiktning. Kärnan är dessutom hård och brytbeständig, vilket tillåter användaren att skapa skarpa och precisa linjer utan att oroa sig för att spetsen ska gå av.

Skaftet på pennan är tillverkat av högkvalitativt cederträ, vilket inte bara ger en lyxig känsla utan också underlättar pennvässning. Pennkroppen är sexkantig, vilket ger ett bekvämt och stadigt grepp samt förhindrar att pennan rullar av bordet.

Varje Caran d’Ache Pablo-penna är märkt med både färgnamnet och ett unikt nummer, i detta fall 070 för Scarlet, vilket gör det enkelt att identifiera och välja rätt färg ur det breda sortimentet av tillgängliga nyanser.

Caran d’Ache Pablo Styckvis 070 Scarlet är en premiumfärgpenna som är idealisk för alla som söker precision, hållbarhet och rika, beständiga färger i sitt konstnärliga arbete.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Pablo Styckvis 070 Scarlet”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *