Rea!
,

Caran d’Ache Pablo Styckvis 062 Venetian red

Beställ nu!

kr28.00

Caran d’Ache Pablo 062 är en högkvalitativ färgpenna i nyansen Venetian red. Pennan är känd för sin utmärkta ljusäkthet och vattenresistens.

Artikelnr: 10623501123349191 Kategorier: ,

Caran d’Ache Pablo är en högkvalitativ färgpenna känd för sin exceptionella täckförmåga och ljusäkthet. Modellen ”062 Venetian red” är en del av denna serie och erbjuder en rik och djup röd nyans som påminner om de klassiska venetianska röda pigmenten som använts i konst och måleri genom århundraden.

Pennan är tillverkad med en kärna av hög densitet, vilket ger en jämn och intensiv färgapplicering. Kärnan är vattenfast, vilket innebär att färgen inte bleknar eller sprider sig vid kontakt med vatten, vilket gör den idealisk för detaljarbeten och lager på lager-tekniker.

Caran d’Ache Pablo 062 Venetian red har en sexkantig pennkropp som är tillverkad av FSC-certifierat cederträ, vilket inte bara ger en bekväm greppkänsla utan också garanterar en hållbar och miljövänlig produkt. Pennans design är både funktionell och elegant, med en färgkodad kropp och änden av pennan som visar färgen på kärnan för enkel identifiering.

Denna färgpenna är idealisk för konstnärer, illustratörer och alla som uppskattar precision och kvalitet i sitt färgläggningsarbete. Den kan användas på en mängd olika ytor, inklusive papper, kartong och trä. Caran d’Ache Pablo-serien är känd för sin breda palett av färger, och 062 Venetian red är inget undantag, den erbjuder en unik och levande nyans som kan användas enskilt eller i kombination med andra färger för att skapa dynamiska och uttrycksfulla konstverk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Pablo Styckvis 062 Venetian red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *