,

Caran d’Ache Pablo Styckvis 060 Vermilion

Beställ nu!

kr35.00

Caran d’Ache Pablo är en högkvalitativ färgpenna med färgen 060 Vermilion. Pennan är känd för sin utmärkta ljusäkthet och vattenresistens.

Artikelnr: 10623501192134577 Kategorier: ,

Caran d’Ache Pablo Styckvis 060 Vermilion är en högkvalitativ färgpenna från det schweiziska företaget Caran d’Ache, känt för sina lyxiga skrivinstrument och konstnärsmaterial. Pennan bär namnet ”Pablo” som en hyllning till den berömda konstnären Pablo Picasso och är en del av en professionell färgpennserie som är avsedd för konstnärer, designers och kreativa entusiaster.

Färgen ”060 Vermilion” är en klar och intensiv rödorange nyans som är djup och pigmentrik. Den är utformad för att ge en jämn och enhetlig applicering och har en utmärkt ljusäkthet, vilket innebär att färgen behåller sin intensitet och lyster över tid även när den utsätts för ljus.

Pennan har en sexkantig kropp som är tillverkad av FSC-certifierat cederträ, vilket ger ett bekvämt grepp och gör det lätt att skärpa pennan utan att träet flisar sig. Kärnan i pennan är 3,8 mm tjock, vilket tillåter en bred variation av stråkbredder och detaljarbete. Kärnan är också vattenresistent, vilket gör att den kan användas tillsammans med andra tekniker som akvarell utan att blöda ut eller smetas ut.

Caran d’Ache Pablo färgpennor är kända för sin höga kvalitet och förmåga att blanda och skiktas för att skapa en mängd olika effekter och nyanser. De är också resistenta mot tryck, vilket innebär att de inte lätt går av under användning.

Denna färgpenna är idealisk för allt från detaljerade illustrationer och teckningar till blandning och skuggning i större konstverk. Den är också populär bland professionella konstnärer och hobbyanvändare som uppskattar dess hållbarhet och konsekventa prestanda.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Pablo Styckvis 060 Vermilion”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *