,

Caran d’Ache Pablo Styckvis 037 Brown ochre

Beställ nu!

kr39.00

Caran d’Ache Pablo Styckvis 037 Brown ochre är en högkvalitativ färgpenna med en brunockra färg. Pennan är känd för sin utmärkta ljusäkthet och vattenresistens.

Artikelnr: 10623501728812655 Kategorier: ,

Caran d’Ache Pablo Styckvis 037 Brown Ochre är en högkvalitativ färgpenna från det schweiziska företaget Caran d’Ache, känt för sina fina skrivredskap och konstnärsmaterial. Denna specifika penna har färgnumret 037 och går under färgnamnet Brown Ochre, vilket är en varm, jordnära brunton som påminner om naturlig ockra.

Pennan är utformad för professionella konstnärer, illustratörer och seriösa hobbyister som kräver precision och hållbarhet i sitt arbete. Den har en kärna av hög densitet som gör det möjligt att skapa intensiva och täckande linjer med jämn färgläggning. Kärnan är också vattenresistent, vilket innebär att den inte blöder ut eller löses upp när den kommer i kontakt med vatten, vilket gör den idealisk för blandtekniker.

Pablo-serien kännetecknas av sin exceptionella ljusäkthet, vilket innebär att färgerna behåller sin intensitet och inte bleknar över tid, även när de utsätts för ljus. Detta är särskilt viktigt för konstverk som ska visas eller bevaras under lång tid.

Pennans sexkantiga form ger ett bekvämt och stadigt grepp, vilket underlättar kontrollerad och exakt färgläggning. Pennkroppen är tillverkad av högkvalitativ cederträ, vilket inte bara ger en lyxig känsla utan också underlättar pennvässning utan att kärnan splittras.

Caran d’Ache Pablo Styckvis 037 Brown Ochre är en del av en större palett av Pablo-färgpennor, som alla kan köpas separat. Detta gör det möjligt för användaren att bygga upp sin egen anpassade färgsamling eller ersätta specifika färger efter behov utan att behöva köpa hela set.

Sammanfattningsvis är Caran d’Ache Pablo Styckvis 037 Brown Ochre en premium färgpenna som erbjuder professionell kvalitet, hållbarhet och en rik, varm brun färg som är lämplig för en mängd olika konstnärliga tillämpningar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Pablo Styckvis 037 Brown ochre”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *