Rea!
,

Caran d’Ache Pablo Styckvis 030 Orange

Beställ nu!

kr28.00

Caran d’Ache Pablo är en högkvalitativ färgpenna känd för sin utmärkta ljusäkthet och vattenresistens. Pennan med färgnummer 030 har en klar orange nyans och säljs styckvis.

Artikelnr: 10623501208310177 Kategorier: ,

Caran d’Ache Pablo färgpennor är högkvalitativa, vattenresistenta färgpennor som är idealiska för konstnärer, designers och kreativa entusiaster som söker precision och hållbarhet i sitt arbete. Pennan med beteckningen 030 har en levande orange färg som är rik och intensiv, vilket gör den perfekt för att skapa livfulla och uttrycksfulla konstverk.

Pablo-serien kännetecknas av sin exceptionella täckförmåga och ljusäkthet, vilket innebär att färgerna behåller sin klarhet och inte bleknar över tid. Den orange pennan har en kärna av hög kvalitet som är tillverkad av fina pigment och en unik bindemedelsformulering, vilket ger en jämn färgapplicering och gör det möjligt att skapa detaljerade linjer och skuggningar utan att kärnan bryts eller smular.

Pennkroppen är tillverkad av cederträ av högsta kvalitet, vilket inte bara ger en behaglig känsla i handen utan också säkerställer enkel vässning. Den sexkantiga formen på pennan ger ett fast och bekvämt grepp, vilket minskar trötthet vid långa teckningssessioner.

Caran d’Ache Pablo 030 Orange är en enskild penna som kan köpas styckvis, vilket är perfekt för dem som vill komplettera sin befintliga samling av Pablo-färgpennor eller bara behöver ersätta en specifik färg. Pennan är också märkt med både färgnamnet och numret, vilket gör det enkelt att identifiera och organisera inom en större uppsättning.

Sammanfattningsvis är Caran d’Ache Pablo 030 Orange en premium färgpenna som erbjuder professionell kvalitet och hållbarhet, med en färg som är idealisk för att skapa ögonfallande konstverk som står emot tidens tand.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Pablo Styckvis 030 Orange”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *